DROGURI DIN VENEZUELA LA BUCUREŞTI VIA LONDRA

0
320

 Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) –  Structura Centrală, împreună cu polițiști din cadrul Direcției de Combatere a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și în colaborare cu NCA National Crime Agency din Marea Britanie, au stopat activitatea infracțională a unor persoane implicate în traficul de droguri de mare risc pe ruta pe ruta Venezuela – Londra – București. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

 În urma efectuării a două livrări supravegheate de droguri, una transfrontalieră și una pe teritoriul României, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au pus astăzi, 17 iunie a.c., în mișcare acțiunea penală față de suspecții: Wael Sarieddine, 33 de ani, din Liban, domiciliat în București, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de de trafic internațional de droguri de mare risc  și trafic de droguri de mare risc și Charaf Jalal Charif, 49 de ani din Liban, domiciliat în Venezuela sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

[embedplusvideo height=”270″ width=”500″ editlink=”http://bit.ly/1pcDH71″ standard=”http://www.youtube.com/v/PGYpHFje2KA?fs=1″ vars=”ytid=PGYpHFje2KA&width=500&height=270&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep6274″ /]

        Față de cei doi inculpați există suspiciunea rezonabilă că au comis infracțiunile pentru care sunt urmăriți penal din data de 16 iunie 2014. În fapt s-a reținut că în perioada 11.06.2014 – 16.06.2014, Wael Sarieddine și Charaf Jalal Charif au introdus în țară, fără drept, cantitatea de 302,06 grame cocaină și ulterior au deținut și transportat aceste droguri pe teritoriul României.

        În cauză au fost efectuate două percheziții domiciliare, ambele în București.

        Procurorii DIICOT – ST Centrală au dispus astăzi reținerea celor doi inculpați și vor solicita Tribunalului București arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.