DIN BUMBEŞTI PIŢIC PE LISTĂ CU MUNAF, CLĂMPARU ŞI ZAHER ISKANDARANI

0
2520

NICIU CONSTANTIN domiciliat în Bumbeşti Piţic, judeţul Gorj, de pământ din Lupeni este persoana care se află pe lista celor mai căutate persoane de către autorităţile din România, alături de MOHAMMAD MUNAF (activitati de terorism; condamnat 10 ani; împreună cu OMAR HAYSSAM, a iniţiat , finanţat şi coordonat acţiunea în urma căreia la 28.03.2005 au fost rapiţi jurnaliştii români MARIE-JEANNE ION, SORIN MISCOCI şi OVIDIU OHANESIAN), ION CLĂMPARU (căutat pentru proxenetism, trafic de persoane şi exploatare sexuală), OMAR MUKHLES (condamnat la 5 ani închisoare de către Curtea de Apel pentru acte de terorism, organizarea şi finanţarea răpirii celor trei jurnalişti români în Irak), etc.

La începutul anilor 2000, Constantin Niciu zis şi ,,Ştucuţ” făcea legea în zona Văii Jiului fiind capul unei grupări infracţionale (gruparea ,,Ştucuţ”), cu ,,mercenari” din Lupeni şi Vulcan şi care potrivit celor de la mesagerulhunedorean.ro se ocupau de trafic de persoane, răpiri, şantaje şi tâlhării.

Constantin Niciu

Anii au trecut, ,,Ştucuţ” (cunoscut şi în anumite medii drept Claudiu Făgaş) a părăsit domiciliul din Gorj şi locurile natale din Vale Jiului unde făcea lege ,,cu pumnu'” extinzându-şi şi perfecţionându-şi ,,tacticile” infracţionale către alte zone europene.

Anul trecut Constantin Niciu a devenit ,,vedetă” în Mare Britanie aflându-se din nou într-un top, un top întocmit de Scotland Yard unde acesta de afla în capul listei, fiind considerat de autorităţile din regat un infractor deosebit de periculos. Potrivit celor de la servuspress.ro o persoană care se pretindea a fi Niciu i-a contactat şi din ,,spovedaniile” acestuia a reieşit că acesta a comis o serie de găinării în Marea Britanie pentru care a şi fost închis. Însă Niciu le-a râs în faţă şi românilor şi englezilor (cel puţin asta susţine persoana care a telefonat în redacţia servuspress.ro) deoarece din cauza unor hibe, dar şi pentru că folosea un nume fals (Claudiu Făgaş) ,,Ştucuţ” şi-a executat pedeapsa, şi-a făcut bagajul, a ieşit pe porţile penitenciarului şi dus a fost.

niciu

Niciu Constantin ,,Ştucuţ” este căutat de autorităţile din România fiind dat în urmărire naţională şi internaţională pentru răpire şi tâlhărie, fapte comise pe teritoriul ţării noastre înainte de 2006 şi pentru care a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la 11 ani şi şase luni de închisoare.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.