CAPTURA PROCURORILOR DIICOT BUCUREŞTI- DOUĂ KILOGRAME DE HEROINĂ ŞI CINCI PERSOANE REŢINUTE

0
258

diicot

Procurorii  Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Bucureşti  împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti şi Ilfov  au procedat la efectuarea unui număr de 6 percheziţii domiciliare luni şi marţi în cadrul unei acţiuni  pe linia combaterii traficului ilicit de droguri de mare risc şi care a vizat  destructurarea a două grupări, specializate în infracţiuni de trafic ilicit de droguri de mare risc, fiind găsită si ridicată cantitatea de aproximativ 1, 750 kg de heroina.

În urma perchezițiilor a fost ridicată cantitatea de 1,750 kg de heroină, iar unul dintre traficanți, D. F. D, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului București.  De asemenea prin Ordonanţele  din data de 03.12.2013 , procurorii D.I.I.C.O.T Serviciul Teritorial Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală şi faţă de inculpaţii I.M, D.Ş, C.L  şi T.C, luând  faţă de aceştia măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată.

În cauză s-a reţinut  faptul că în  perioada august – noiembrie 2013, inculpaţii au vândut droguri de mare risc, respectiv heroină, introduse pe teritoriul României din Turcia.  La activitatea infracţională desfăşurată de inculpaţii menţionaţi au participat şi alte  persoane faţă de care urmează a se continua cercetările.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.