80.000 de ţigarete ridicate de poliţişti, în urma mai multor percheziţii

0
174

Aproximativ 80.000 de ţigarete şi peste 100.000 de lei au fost descoperiţi şi ridicaţi de poliţişti, în urma mai multor percheziţii efectuate, ieri dimineaţă, în judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti. 21 de persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, în vederea audierii şi luării măsurilor legale ce se impun.

Ieri dimineaţă, au fost efectuate 38 de percheziţii la diferite imobile, respectiv 29 în judeţul Ialomiţa, 5 în judeţul Călăraşi, 2 în judeţul Ilfov şi 2 în municipiul Bucureşti, de către 200 de poliţişti din cadrul I.P.J. Ialomiţa, împreună cu poliţişti de investigaţii criminale şi luptători S.A.S. din cadrul celorlalte judeţe în care au avut loc percheziţii.

La acţiune au participat şi ofiţeri specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – I.G.P.R. şi luptători S.I.A.S.- I.G.P.R..

Acţiunea a vizat destructurarea unei grupări specializate în contrabanda cu ţigări, activitate ilicită ce intră sub incidenţa Legii 86/2006. Gruparea era monitorizată de poliţiştii ialomiţeni din luna februarie a.c..

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 76.480 de ţigarete, pe pachetele cărora erau aplicate timbre cu înscrisuri în limba slavonă, peste 84.000 de lei şi 5.155 de euro, 87 de telefoane mobile, 12 unităţi P.C., 4 laptop-uri, diferite înscrisuri, precum şi alte bunuri. 21 de persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, în vederea audierii şi luării măsurilor legale ce se impun.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.