151.000 DE ŢIGARETE ASCUNSE ÎN MAŞINILE UNOR MAGHIARI

0
491

Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Borș au descoperit 7.550 pachete țigări (151.000 de țigarete) pe care doi cetățeni maghiari încercau să le introducă ilegal în România, ascunse în locașuri special amenajate, în podeaua autoturismelor pe care le conduceau.

La sfârșitul săptămânii trecute, la P.T.F Borș, jud. Bihor, s-au prezentat, pe sensul de intrare în țară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, doi cetățeni maghiari, Lajos H, în vârstă de 30 ani, care conducea un autoturism marca Opel Vivaro și Zoltan F, în vârstă de 34 ani, care conducea un autoturism marca Hyundai, ambele înmatriculate în Ungaria.

3719m

La controlul specific efectuat de polițiștii de frontieră s-au descoperit ascunse în autoturismele celor doi cetățeni maghiari, în locașuri special amenajate, mai multe pachete de țigări (7.550 pachete ) marca ‘JIN LING’ pe care erau aplicate timbre fiscale cu inscripția ‘for duty free only’, pentru care niciunul dintre bărbați nu poseda documente de proveniență.

Cei doi cetățeni maghiari au declarat că țigările le aparțin și le-au achiziționat din Ungaria cu scopul de a le comercializa în România.

3720m

Întreaga cantitate de țigări, în valoare totală de aproximativ 70.200 lei, a fost reținută în vederea confiscării, iar celor doi cetățeni maghiari li s-au întocmit lucrări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal fără a fi marcate sau marcate necorespunzător peste limita a 10.000 de țigarete și contrabandă.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.