UPDATE: 121 DE PERCHEZIŢII LA SUSPECŢI DE EVAZIUNE FISCALĂ

0
163

politie duba

UPDATE: Aproximativ 300.000 de euro au fost ridicaţi de poliţişti în urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă în municipiul Bucureşti şi şapte judeţe pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în săvârşirea de infracţiuni din sfera criminalităţii financiare. De asemenea, 71 de persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

În urma celor 121 de percheziţii efectuate, astăzi, în municipiul Bucureşti şi în judeţele Braşov, Ilfov, Prahova, Vâlcea, Dâmboviţa şi Giurgiu, atât la locuinţele unor suspecţi de evaziune fiscală şi spălare de bani, cât şi la sediile unor societăţi comerciale implicate în activitatea infracţională, au fost ridicaţi aproximativ 300.000 de euro.

De asemenea, în urma acestor activităţi au fost constatate 114 fapte de evaziune fiscală, iar 71 de persoane învinuite în dosar sau care aveau legătură cu cauza au fost conduse la sediul D.G.P.M.B. pentru audieri.

Cercetările efectuate în cauză vizează membrii unei grupări infracţionale care, prin comiterea de infracţiuni economice, ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de euro.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Peste 900 de polițiști cu 200 autospeciale efectuează, la această oră, 121 de percheziții în municipiul București și în județele Brașov, Ilfov, Prahova, Vâlcea, Dâmbovița și Giurgiu, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în săvârșirea de infracțiuni din sfera criminalității financiare.

Perchezițiile vizează locuințele unor suspecți de evaziune fiscală și spălare a banilor, cât și sediile unor societăți comerciale implicate în activitatea infracțională.

În cauză, sunt efectuate cercetări privind membrii unei grupări infracționale care, prin comiterea de infracțiuni economice, ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de euro.

La acțiune participă și inspectori din cadrul Direcției Generale Antifraudă Fiscală.

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul București, fiind emise 80 de mandate de aducere pe numele mai multor persoane ce urmează a fi audiate în cauză.

Activitățile sunt efectuate cu sprijinul de specialitate al S.R.I..

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.