Kingston FURY anunţă module DDR5 certificate AMD EXPO

0
1

Kingston FURY, divizia de gaming a lui Kingston Technology Company, Inc., lideri în memorii și soluții tehnologice, a anunțat astăzi adăugarea modulelor DDR5 certificate  AMD EXPO™  la linia de produse Kingston FURY™ Beast. Dorind mereu să ofere cele mai recente opțiuni jucătorilor și entuziaștilor, aceste noi module și kituri capabile de overclock, sunt optimizate pentru viitoarea platformă AM5 de la AMD, cu două profiluri reglate din fabrică și un profil custom ce poate fi modificat de către utilizator.

Certificată de cei mai importanți producători de plăci de bază din lume, linia Kingston FURY Beast oferă viteze de până la 6000MT/s1 și un radiator cu profil redus. Acum, cu profilurile AMD Extended pentru Overclocking, utilizatorii pot avea încredere că modulele și kiturile Kingston FURY Beast DDR5 selectate sunt exact ceea ce are nevoie sistemul lor AMD AM5 pentru a maximiza performanța, menținând în același timp stabilitatea.

Kingston FURY Beast DDR5 și Kingston FURY Beast DDR5 RGB, certificate AMD EXPO, sunt disponibile acum în module individuale de 16GB și 32GB în kit de două module. Garanția este pe viață.

Pentru mai multe informații vizitaţi kingston.com

1 Aflați mai multe despre mega transferuri pe secundă – MT/s înseamnă mega transferuri (milioane de transferuri) pe secundă și reprezintă rata efectivă de date (viteza) a memoriei SDRAM DDR (Double Data Rate) în calcul. Un modul de memorie DDR SDRAM transferă date la creșterea și scăderea fiecărui ciclu de ceas (1Hz).

Ex: DDR4-3200 (PC4-3200)
Clock Rate: 1600MHz
Data Rate: 3200MT/s
Lățime de bandă: 25,600 MB/s (25.6 GB/s)

untitled-2