SPITALUL NOVACI ÎŞI DIVERSIFICĂ SERICIILE

0
496

Un nou compartiment devine funcţional, începând cu luna aprilie, la Spitalul Orăşenesc Novaci. În cadrul Secţiei Chirurgie s-a amenjat Compartimentul ORL, care dispune de cinci paturi. De asemenea, în Ambulatoriul intergat al unităţii vor funcţiona, de luna viitoare, mai multe cabinete medicale, între care: Cardiologie, Psihiatrie, ORL, Psihologie.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor pacienţilor săi, Spitalul Orăşenesc Novaci şi-a diversificat serviciile. Astfel, recent a fost înfiinţat un nou compartiment. „În cadrul Secţiei Chirurgie am amenajat Compartimentul ORL, care are cinci paturi”, a precizat managerul Emil Grigore.

Spitalul Orăşenesc Novaci continuă să se dezvolte şi să-şi extindă gama serviciilor medicale oferite pacienţilor. Pe principiul „omul sfinţeşte locul”, managerul Emil Grigore a dovedit, în niciun an de când se află la conducerea unităţii medicale, că dacă vrei să realizeză ceva, reuşeşti chiar şi în aceste timpuri vitrege pentru Sănătate. După o perioadă destul de mare în care nu s-a mai lucrat în Ambulatoriul integrat al Spitalului Orăşenesc Novaci, din toamna anului trecut se oferă consultaţii zilnic, de luni până vineri, pe patru specialităţi medicale, între timp reuşindu-se organizarea pentru amenajarea altor cabinete. „În aprilie vom avea funcţionale în Ambulatoriu cabinete de: Cardiologie, Psihiatrie, ORL, Psihologie, Chirurgie, Medicină Internă, RMFB, Pediatrie şi Neurologie. Funcţional este şi Dispensarul TBC, unde se lucrează de luni până vineri, de la 08.00 la 14.00”, a explicat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.

La unitatea medicală ajung bolnavi din oraşul Novaci, din staţiunea montană Rânca şi din şapte comune, care sunt arondate la aceast spital: Alimpeşti, Baia de Fier, Polovragi, Crasna, Bengeşti-Ciocadia, Bumbeşti-Piţic, Roşia de Amaradia. Astfel, unitatea asigură asistenţă medicală completă pentru aproximativ 61.000 de locuitori.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.