Sisteme de avertizare, la paturile pacienţilor Spitalului Judeţean

0
970

Pacienţii care vor fi internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Târgu Jiu vor avea la dispoziţie butoane pentru alertarea personalului medical. Consiliul Judeţean Gorj va aloca suma de 400.000 lei pentru montarea unor sisteme de avertizare la paturile bolnavilor internaţi la acest spital.

Bolnavii din anumite secţii medicale ale SJU Târgu-Jiu vor putea, printr-o simplă apăsare a unui buton, să solicite de urgenţă prezenţa în salon a personalului medical. Măsura de achiziţionare a acestora avertizoare face parte din procesul de acreditare a Spitalului, fiind una dintre condiţiile impuse de Ministerul Sănătăţii. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a anunţat că o licitaţie publică urmează să fie organizată pentru desemnarea societăţii care va asigura aceste sisteme de avertizare pentru paturile bolnavilor.

Investiţii în Sănătate

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă,  urmează să se realizeze mai multe proiecte la spitalul din Târgu Jiu, printre acestea amintind de extinderea Secţiei de Ortopedie şi reabilitarea termică a Spitalului „Tudor Vladimirescu” din municipiu. „Într-un proces de reabilitare majoră va intra şi Spitalul „Tudor Vladimirescu” din Runcu, acolo unde vor fi efectuate lucrări complexe, conducerea Consiliului Judeţean Gorj anunţând că în acest sens a fost alocată suma de peste 2.000.000 lei. Încercăm să finanţăm acele investiţii prioritare pentru unităţile sanitare şi mai ales pentru pacienţi. Fondurile sunt aşa cum sunt şi încercăm să facem o prioritizare a acestor investiţii, în aşa fel încât să vină în întâmpinarea celor mai importante solicitări din partea secţiilor din spital”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj,

CJ Gorj administrează Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu şi Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.

C.P.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.