Vlad Filat calcă pe urmele lui Putin?!

0
321

Vlad Filat, Premierul în exerciţiu al Republicii Moldova a primit ieri din partea Preşedintelui Uniunii Europene de Taekwondo, Athanasios Pragalos, centura neagră (SAHIUM – Centura neagră 7-8 DAN) pentru buna organizare a ,,Campionatului European de Tineret”, informează Timpul.md.

„Am plăcerea să o ofer pentru buna organizare a Campionatului European de Tineret”, a declarat oficialul la ceremonia de inaugurare.

,,Îmi dau perfect seama că pentru a te învrednici de această centură trebuie să munceşti foarte-foarte mult şi că ea este mai mult un gest de preţuire pentru eforturile depuse la organizarea acestui campionat. Astăzi este o zi importantă pentru noi. Faptul că ne-a fost acordat dreptul să organizăm un Campionat European este o recunoaştere în plus pentru noi pe arena europeană, este încă o realizare în acest context. Doresc mult ca la acest turneu să domine mereu spiritul de fair-play”, a spus Vlad Filat.

Campionatul se va încheia pe 21 aprilie a.c. şi  a reunit 320 de sportivi din 42 de ţări.

Nicolae Juravschi, Preşedintele Comitetului Naţional Olimpic, a precizat că turneul este o realizare: „Suntem mândri că desfăşurăm la Chişinău, în premieră, un Campionat European la o probă olimpică”.

A.P.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.