,,Revoluţia de catifea” e în mişcare! Comuniştii moldoveni au blocat drumurile naţionale

0
254
unimedia.info

Simpatizanţii şi membrii Partidului Comunist din Moldova au blocat, ieri, 30 septembrie, drumurile naţionale ca semn de nemulţumire faţă de actuală guvernare, anunţă Politik.md.

unimedia.info
Foto: unimedia.info

Protestatarii au blocat autostrada Otaci-Soroca-Drochia, iar în satul Balaban au blocat trasa Chișinău-Giurgiulești. În raionul Anenii Noi a fost blocată autostrada Chișinău – Ștefan-Vodă, iar în satul Valea Perjei a fost blocată autostrada Chișinău-Cimișlia. De asemenea, comuniștii au blocat și șoseaua Chișinău-Ungheni, în apropierea satului Pârlița.

Echipaţi cu steaguri roșii cu simbolici comuniste, precum și cu pancarde, pe care erau inscripționate mesaje anti-Guvernul Leancă și cererea de aderarea la Uniunea Vamală, comuniştii au strigat la unison demisia Guvernului Leancă și organizarea alegerilor parlamentare anticipate. Potrivit agenției de presă comunistă omg.md, protestul a fost cauzat de situația din țară, închiderea școlilor, vânzarea acțiunilor Băncii de Economii, concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău, precum și de datoriile „astronomice” ale statului.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.