Meci caritabil pentru salvarea unei fetiţe

0
236

Meci caritabil pentru salvarea unei fetiţe

Pe 4 martie are loc meciul demonstrativ, cu scop caritabil, dintre C.S. Energia Rovinari şi echipa de baschet a Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu”, ce se va desfăşura la Sala Sporturilor. Organizatorii acţiunii încearcă să strângă fonduri pentru micuţa Lidia Drăghescu, care se luptă cu o boală grea: cancer limfatic.

Echipele de baschet ale C.S. Energia Rovinari şi C.N. ”Tudor Vladimirescu” organizează în data de 4 martie 2013, ora 19:30, la Sala Sporturilor, un meci demonstrativ cu scop caritabil. Biletul de intrare este în valoare de 9 lei şi poate fi procurat începând cu data de 26. 02. 2013 de la Sala Sporturilor. Clasa organizatoare va asigura distribuirea biletelor în unităţi de învăţământ. Trupa „Seventh Zone” va deschide evenimentul. Miza jocului este viaţa Lidiei Drăghescu, o fetiţă de numai 8 ani, din oraşul Tismana, satul Sohodol, care a fost diagnosticată cu o maladie cumplită (limfom malign non Hodgkin). Dosarul medical al micuţei, obţinut prin Asociaţia Română de Oncologie „Sfânta Ana”, a ajuns în atenţia presei gorjene.
O scânteie de generozitate a fost suficientă ca elevii clasa a X-a A din cadrul Colegiului Naţional „Tudor Vladimirescu” să-şi dorească să salveze viaţa Lidiei. Generozitatea echipei C.S. Energia Rovinari s-a alăturat dorinţei de bine a tinerilor liceeni şi aşa s-a născut ideea unei competiţii demonstrative pentru a împlini visul vieţii Lidiei.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.