MAE: ATENŢIONARE DE CĂLĂTORIE ÎN MUNTENEGRU

0
172

muntenegru

Ministerul Afacerilor Externe  informează cetățenii români care doresc să se deplaseze în Muntenegru  cu  privire la condițiile meteorologice nefavorabile.

Persoanele care se află la bordul autoturismelor sunt sfătuite să adapteze viteza de circulație la condițiile de drum și să adopte un regim prudent de șofat.

Echiparea autovehiculelor cu pneuri de iarnă este obligatorie.

De asemenea, sunt în desfășurare mai multe lucrări de reabilitare a unor porțiuni de drum și a unor tuneluri, circulația desfășurându-se conform indicatoarelor rutiere amplasate pe porțiunile respective.

Pe magistrala M-6, porțiunea VILUSI-NIKSIC, în dreptul localității KUSIDE, circulația este oprită în intervalul  09.00-11.00 și 13.00-15.00.

Până la momentul de față nu există informații privind închiderea unor drumuri din cauza condițiilor meteo.

Informații suplimentare privind condițiile de trafic pot fi obținute, 24/24, de la Centrul Infotrafic la numerele de telefon 00 382 19807, 00 382  20 234999 și  00 382 63 239987.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă, pentru evitarea eventualelor probleme, ca autovehiculele să fie dotate corespunzător pentru trafic pe timp de iarnă și, cu precădere în cursul nopții, să existe provizii suficiente de combustibil și alimente.

De asemenea, MAE recomandă consultarea secțiunii ‘Sfaturi utile pentru cetățenii români care intenționează să călătorească în străinătate în perioada de iarnă’, pentru informații suplimentare. (http://www.mae.ro/node/23896)

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.