FRANÇOIS HOLLANDE INDIGNAT DE ACTELE DE BARBARISM PETRECUTE ÎN HEXAGON ÎMPOTRIVA UNUI ROMÂN

0
322

Violentele comise asupra unui tânăr adolescent român, vineri în localitatea Pierrefitte-sur-Seine din Franța, sunt condamnate cu cea mai mare fermitate de către autoritățile franceze de la cel mai înalt nivel.

François Hollande, preşedintele Republicii Franceze și-a exprimat indignarea față de aceste acte incalificabile și nejustificateť contrare tuturor principiilor fundamentale ale Republicii. De asemenea primul-ministru, Manuel Valls, a cerut ca toți cei responsabili de acest act inacceptabil să fie găsiți în cel mai scurt timp și să fie deferiți justiției.

Şi ministrul de Interne francez, Bernard Cazeneuve, a dat toate asigurările ca poliția judiciară este pe deplin mobilizată pentru a se clarifica circumstanțele în care s-au produs aceste evenimente, pentru a identifica și pentru a aduce în fața justiției a persoanelor responsabile.

Sub autoritatea Procurorului din Bobigny a fost deschisă o anchetă judiciara care a fost repartizată Poliției Judiciare din departamentul Seine Saint-Denis.

Foto: www.theguardian.com

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.