EBA îngrijorată de soarta Republicii Moldova

0
244

Prezentă în acest weekend la Chişinău pentru inaugrarea biroului de parlamentar a PDL-istului Eugen Tomac, Elena Băsescu nu a ratat ocazia de a-şi copia tatăl şi a-şi exprima îngrijorarea faţă de situaţia Republicii Moldova. 

De la Vest vine şansa unei vieţi mai bune

Elena Băsescu s-a adresat moldovenilor spunându-le următorele lucruri prin intermediul site-ului de socializare Twitter: „Republica Moldova are un singur drum: drumul spre Vest!!! Între noi, românii de-o parte şi de alta a Prutului, nu trebuie să mai existe bariere. România şi Republica Moldova trebuie să fie împreună în Uniunea Europeană. Proiectul comunist a murit cu câţiva ani în urmă exact acolo unde s-a născut, mai la răsărit. Politicienii din Alianţa pentru Integrare Europeană nu trebuie să-şi împingă cetăţenii prin acţiunile lor spre un proiect politic eşuat. Ei trebuie să depăşească această criză pentru a nu pune în pericol integrarea europeană”.

EBA însă nu s-a oprit doar aici şi a simţit nevoia să îşi completeze mesajul iniţial. Moldovenii cât şi Republica Moldova au nevoie de proiectul european şi de beneficiile acestuia, libera circulaţie a persoanelor, mobilitatea forţei de muncă și fonduri europene pentru investiţii.

„Însă toate aceste lucruri se pot realiza doar dacă există responsabilitate şi unitate în cadrul Alianţei. Sper să depăşiţi acest moment dificil şi vă asigur că din partea noastră aveţi tot sprijinul pentru a duce Republica Moldova în Uniunea Europeană”, a mai spus Elena Băsescu.

Alexandru Preda

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.