Alexandra Maciac ,,aplaudată” pe scenele lumii

0
385

ALEXANDRA MACIAC – PICTORIŢA ,,APLAUDATĂ” PE SCENELE LUMII, DAR NECUNOSCUTĂ ACASĂ 

            Un pictor  de excepţie, artist cu totul deosebit, Alexandra Maciac  a devenit cunoscută şi este astăzi admirată de publicul din Italia şi din alte ţări ale lumii. Mai puţin însă cunoscută şi în România unde s-a născut şi şi-adescoperit  talentul. S-a născută la 4 ianuarie 1987 în Constanţa   fiind decisă încă din copilărie să investigheze valurile mării iar prin magie să  exporte vise, speranţe,  spre universul  discret şi tăcut al picturii .

      Italia ,  ţara  care a îndrăgit-o  și i-a oferit o carieră artistică

        Locuieşte în Italia , aici având  parte de o carieră fulminantă, desfășurată în mod constant în mai multe oraşe , unde a participat la diferite expoziţii şi seminarii umanitare, dezvoltând interesul pentru un public aparte pe care l-a îndrăgit şi pentru care pictează.

        Este admirată pentru stilul său rafinat și maniera de interpretare inedită, presa iberică dedicându-i ample articole, însă în România trăieşte într-un anonimat profund, fără ca vreo galerie să-i acorde atenţia cuvenită.

      Alexandra Maciac  iubeşte Romania şi lasă urme , din ce în ce mai vizibile în lumea artei contemporane

     Poate, încercarea de  a abstractiza timpul prin semn propriu nu este altceva decât poetizarea spaţiului unde  se dă formă umană  idealului la care ea , ca artist,  aspiră.

      

      Florin Preda-Dochinoiu

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.