UN POLIŢIST DIN HUNEDOARA A FĂCUT INFARCT ÎN TIMP CE ÎŞI EXERCITA ATRIBUŢIILE DE SERVICIU

0
282

2874-Politist3 - Copy

Un polițist din municipiul Hunedoara a suferit un infarct miocardic luni seara, în timpul serviciului. Bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Municipal din Hunedoara, iar de acolo a fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara, informează hunedoaralibera.ro

Luni seara, în jurul orelor 22:00, agentulului şef Marcel Ovidiu Datcu (43 de ani) i s-a făcut rău în timp ce se afla la sediul Poliţiei Municipale din Hunedoara. 

Apel umanitar pentru agentul şef Marcel Ovidiu Datcu 

„Este un băiat deosebit, un polițist adevărat și un familist convins”, în acești termeni îl caracterizează colegii pe Marcel Ovidiu Datcu, polițistul care are acum nevoie de sprijin pentru operația pe cord extrem de riscantă și dificilă. „Costul acestei operații se ridică la peste 1.000 de euro, bani pe care familia acestuia nu-i are, astfel că îi rugăm pe cei care pot ajuta familia să contribuie în contul deschis la BCR-sucursala Hunedoara RO90RNCB0318019881960001 cu mențiunea AJUTOR FINANCIAR DATCU MARCEL OVIDIU”, a declarat Vasile Bucuci. vicepreședintele SNPPC Hunedoara pentru sursa citată anterior.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.