Un poliţist din Covăsânţ s-a ales cu epoleţii rupţi şi cu o ,,mamă de bătaie” chiar în incinta Postului de Poliţie

0
305
stirile.rol.ro

Postul de Poliţie  Covăsânţ, judeţul Arad. Un agent este bătut crut chiar în sediul de poliţie rurală de un cuplu supărat nevoie mare şi hotărâţi ,,să=şi facă singuri dreptate”.  Cuplul a rupt hainele poliţistului, epoleţii, l-au  zgâriat şi chiar au aruncat cu piese de mobilier în el.

Un bărbat şi o femeie din Covăsânţ, au fost arestaţi preventiv, după ce au bătut şi ameninţat un poliţist, care se afla în timpul serviciului, în incinta Postului de Poliţie din Covâsânţ, judeţul Arad, scrie glsa.ro, citând realitatea.net.

stirile.rol.ro
stirile.rol.ro

Bătaia a degenerat în timpul unei audieri care a degenerat în discuţii în contradictoriu, despre urmărirea penală a inculpatului, care era deja cercetat pentru acte de violenţă asupra unui paznic.

,,Bărbatul a fost chemat să se prezinte La Postul de Poliţie Covăsânţ pentru nişte declaraţii într-un dosar penal, acesta fiind cercetat, pentru acte de violenţă asupra unui paznic. Soţia a mers împreună cu el, deşi aceasta nu era audiată. La faţa locului, au început discuţiile în contradictoriu, în care aceasta susţinea că soţul ei n-ar fi vinovat de agresiunea asupra paznicului respectiv, că ea stie exact ce s-a întâmplat. La scurt timp, amândoi s-au repezit asupra poliţistului, l-au zgâriat pe gât, i-au rupt epoleţii. De asemenea, aceştia au împrăştiat mobilierul prin birouri, au spart un neon. Alţi poliţiști nu se aflau în incinta secţiei de po­liţie. Victima s-a prezentat la medicul legist, care a constatat ca pentru vindecare are nevoie de 3, 4 zile de îngri­jiri medicale”, a declarat prim procurorul Pachetului de pe lângă Judecătoria Lipova, Victor Giura.

Nimeni nu i-a putut întinde o mână de ajutor agentului întrucât în momentul în care s-a produs incidentul niciun coleg al acestuia nu se afla la post. De asemenea, în urma contro­lului efectuat de un medic legist, s-a constatat că poliţistul are nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale, pentru a se vindeca de rănile provocate.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.