Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro
Foto: adevarul.ro

Un autoturism marca BMW 330XD a fost indisponibilizat aseară de către polițiștii de frontieră mehedințeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, după ce fusese semnalat ca fiind furat din Ungaria.

În seara zilei de 24.02.2014, ora 23.30 s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de control al documentelor de călătorie în Punctul de Trecere a Frontierei Porțile de Fier I, conducând un autoturism marca BMW 330XD, cetățeanul român P. Cosmin în vârstă de 30 de ani din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj.

La controlul de frontieră existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deținere al autoturismului de către P. Cosmin, polițiștii de frontieră au cercetat amănunțit documentele de identificare prezentate de către acesta.

Verificările efectuate de polițiștii de frontieră, în bazele de date naționale au stabilit că autoturismul aparține unui cetățean maghiar și figurează ca fiind furat din Ungaria din data 14.04.2010.

În cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă fapta constată de către polițiștii de frontieră întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de tăinuire la furt.

Autovehiculul în valoare de 20.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Mehedinți urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.