Mircea Diaconu: USL prea se ceartă în sufragerie şi se împacă în dormitor

0
279
Foto: jurnalul.ro
Foto: jurnalul.ro
Foto: jurnalul.ro

La Conferinţa Teritorială a PNL Argeş, senatorul Mircea Diaconu a afirmat că cei din USL “prea se ceartă în sufragerie şi prea se împacă în dormitor”, Crin Antonescu replicând “Nu avem ce ne certa, ce ne împăca întrucât nu suntem la piaţă, nu tocmim preţul”.

,,Îndrăznesc să spun că familia în România are mult mai multă greutate şi importanţă decât în ţări dezvoltate, civilizate, şi ar trebui să ştim lucrul ăsta şi să ţinem la el. Iată, mi-a zis acel om, ?nenorocirea în orice familie vine din faptul că părinţii se ceartă în sufragerie şi se împacă în dormitor?. Vine o clipă la USL-ul nostru că şi noi cred că la fel facem. Ne certăm prea în sufragerie şi ne împăcăm prea în dormitor. Acum, probabil ca aşa e natural să fie, însă pănă la urmă puterea fiecăruia de a trece peste orice greutate, peste orice necaz, orice vas spart, trebuie să însemne înţelepciunea fiecăruia şi mai  ales pentru că au de făcut nişte lucruri extrem de importante. Câtă vreme ce avem de făcut este mai important decât celelalte amănunte, trebuie să avem înţelepciunea mereu să trecem peste ele. Motto-ul familiei mele, o familie veche, sunt căsătorit cu soţia mea de 33 de ani şi au fost momente foarte grele, poate sunt şi azi, motto-ul familiei noastre este un vers din Ion Barbu: “Să fim precum ne-am împăcat?. Aşa că, asta doresc şi eu USL-ului şi dumneavoastră tuturor”, a afirmat Mircea Diaconu, în aplauzele liberalilor prezenţi la Conferinţa Teritorială a PNL Argeş, conform Mediafax.
În replică, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus că USL nu s-a format “ca o tocmeală”, ci “pe criterii şi pe argumente foarte solide”, iar membrii alianţei nu sunt “ca la piaţă”, unde să aibă “ce se certa şi ce se împăca”.
,,Când s-a încheiat această înţelegere, ea nu s-a încheiat ca o tocmeală: dă-mi mie prim-ministru, ia şi tu preşedinte? Nu, ea s-a încheiat pe nişte criterii, pe nişte argumente foarte solide. Şi eu, dragă maestre Mircea Diaconu, nici în sufragerie, nici în dormitor nu mă cert şi nu mă împac”, a spun Crin Antonescu în aplauzele asistenţei.
untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.