MEHEDINŢI: UN ANGAJAT AL SERVICIULUI ROMÂN DE INFORMAŢII A ÎNCERCAT SĂ SE SINUCIDĂ

0
301

ambulantas2

Angajatul Serviciului Român de Informaţii a încercat să se sinucidă marţi seară, în mansarda locuinţei sale din Drobeta Turnu Severin. Acesta şi-a provocat mai multe tăieturi la antebraţul stâng şi a fost salvat datorită intervenţiei prompte a medicilor şi pompierilor mehedinţeni.

Incidentul s-a petrecut în zona strada Bahnei din Dr. Tr. Severin, unde agentul SRI, Victor Bărbulescu are o casă în construcţii. Din primele cercetări se pare că acesta a încercat iniţial să se spânzure, iar după această încercare eşuată cu un obiect ascuţit şi-a provocat mai multe tăieturi la antebraţul stâng.

,,Am primit un apel prin 112, pentru un pacient aflat în podul unei case. Iniţial, solicitarea a fost pentru lipotimie. S-a urcat destul de greu, a fost nevoie de ajutorul pompierilor, era podul casei la patru metri şi ceva. Avea o baltă de sânge lângă el, dar avea şi o marcă traumatică, semnul unei încercări de spânzurare nereuşită, probabil din cauze depresive. I-am acordat primul ajutor, a fost coborât de echipele de pompieri cu frânghii, s-a acordat în continuare ajutor şi a fost adus la unitatea de primiri urgenţe“, a declarat medicul Horia Ene, de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Mehedinţi.

Agentul SRI se află internat la SPital Judeţean de Urgenţe Drobeta Turnu Severin, iar potrivit medicilor se află în afara oricărui pericol.

Bărbatul a fost coborât din imobilul aflat în construcţie, pentru a fi transportat la spital, de către pompierii Inspectoratului Judeţeand pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

,,Am intervenit cu o scară culisabilă şi cu ajutorul unor cordiţe am coborât victima şi am predat-o Serviciului Judeţean de Ambulanţă”, a precizat plutonier major Nicolae Surdu, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.