MEHEDINŢI: APROXIMATIV 40 DE SANCŢIUNI APLICATE DE JANDARMI ÎN MINIVACANŢA DE RUSALII

0
392

jandarmeria

În perioada 7-9 iunie 2014, structurile de ordine publică au fost angrenate în misiuni specifice pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și prevenirea producerii faptelor antisociale, în zona de competență a Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

În urma desfășurării misiunilor specifice, jandarmii au constatat 39 de abateri de la normele în vigoare, aplicând sancțiuni contravenționale în valoare de 5300 lei.

Majoritatea sancțiunilor contravenționale au fost aplicate conform prevederilor Legii nr. 61/1991 republicată, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, săvârșirea în public de fapte și gesturi obscene, fapte de cerșetorie, proferarea de injurii și expresii jignitoare, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele amenajate, provocare și participare la scandal. Pe timpul desfășurării acțiunilor pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, au fost aplicate 8 sancțiuni la Hotărârea Consiliului Local Drobeta Turnu Severin, persoanelor care desfășurau în zona Piața Agroalimentară ,,Mircea”din municipiul nostru, activități de comerț ambulant fără să posede acte doveditoare de plătire a taxelor pentru suprafața ocupată.

Jandarmeria Mehedinți continuă acțiunile în vederea prevenirii fenomenului contravențional și infracțional și recomandă cetățenilor să apeleze în cel mai scurt timp numărul de urgență 112, când constată producerea unor fapte antisociale pentru ca intervenția forțelor de ordine să se producă în cel mai scurt timp, în vederea luării măsurilor legale care se impun, conform legii.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.