Maşina Ministrului Culturii, Daniel Barbu, vandalizată de protestatarii anti Roşia Montană

0
509

daniel-constantin-barbu

Daniel Barbu, Ministrul Culturii, a fost atacat ieri seară de protestatarii anti Roşia Montană, iar maşina demnitarului a fost vandalizată cu pietre. Incidentul s-a petrecut în centrul vechi al capitalei, în imediata vecinătate a Clubului A, unde ministrul participa la o dezbatere culturală.

„Eu nu am fost agresat, dar maşina a fost vandalizată. Am participat la Cafeneaua Critică, iar în localul respectiv a intrat un număr de tineri şi mai puţin tineri, care erau foarte energici şi care au strigat lozinci împotriva mea, după care s-au retras. Când am ieşit din local şi am încercat să mă urc în maşină, au încercuit maşina şi au început să o lovească. În momentul în care au spart luneta, am ieşit din maşină şi le-am spus că se poartă ca nişte neofascişti şi că promiseseră că nu sunt violenţi”, a spus Barbu, la Antena 3.

„Cei care erau în jurul maşinii, spre deosebire de cei care au venit în club, arătau foarte tineri. Erau tineri, cu precădere bărbaţi, foarte nervoşi, vehemenţi în lozincile pe care le scandau şi loveau maşina, ceea ce nu mi s-a părut lucrul cel mai potrivit”, a mai spus Ministrul Culturii.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.