IONUŢ TĂNĂSOAIA, AGRESORUL BASCHETABLISTULUI AMERICAN, CHAUNCEY HARDY, CONDAMNAT DEFINITIV LA 7 ANI DE ÎNCHISOARE

0
705

iio

Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat definitiv miercuri la șapte ani de închisoare pe Ionuț Tănăsoaia, acesta fiind găsit vinovat de moartea baschetbalistului american Chauncey Hardy, lovit cu pumnul de român în timpul unei altercații într-un club din Giurgiu, în anul 2011.

Magistrații instanței supreme i-au respins recursul lui Ionuț Tănăsoaia și au menținut sentința de șapte ani închisoare dată pe 9 mai 2013 de Tribunalul Giurgiu, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniștii și ordinii publice.

Tot Tribunalul Giurgiu a constat atunci că mama baschetbalistului american, Olamae Hardy, nu s-a constituit parte civilă în acest dosar.

Sentința tribunalului a fost menținută de Curtea de Apel București și acum de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu au dispus, prin rechizitoriu, pe 24 noiembrie 2011, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Ionuț-Adrian Tănăsoaia, zis “Gipsy-Gypsanu”, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

,,Pe 9 octombrie 2011, inculpatul, aflându-se în discoteca unui club din orașul Giurgiu, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, l-a îmbrâncit și apoi l-a lovit puternic cu pumnul în plină figură pe Chauncey Hardy, cetățean de origine americană, care s-a dezechilibrat și a fost proiectat cu capul de un plan dur. În urma impactului, baschetbalistul a suferit leziuni traumatice cerebrale foarte grave, care au condus, câteva ore mai târziu, la decesul său”, se preciza, la acel moment, într-un comunicat al Parchetului Giurgiu.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.