INCREDIBIL : PONTA n-a fost invitat la bilanțul propriei sale guvernări!

0
291
Dragnea i-a spus lui Ponta că : „Nu facem invitaţii ca la nuntă.”

Încep acest articol prin a-mi exprima uimirea legată de cum oamenii politici pot să fie atât de parșivi?PSD-ul, condus acum de către Liviu Dragnea, a organizat o întâlnire unde s-a făcut bilanțul Guvernării Ponta.La această întâlnire s-a produs un fapt incredibil : PONTA n-a fost invitat la bilanțul propriei sale guvernări.

PONTA : Nu am fost invitat la bilanțul guvernării pe care eu am condus-o.

    Zilele trecute au avut loc o serie de întâlniri ale conducerii PSD.La una dintre întâlniri, care a avut ca subiect principal, bilanțul Guvernului condus de către Victor Ponta, s-a întâmplat un lucru incredibil, de neimaginat într-un partid care se laudă cu realizările propriului guvern : Victor Ponta nu a fost invitat la bilanțul guvernării pe carea condus-o.

     Mai jos vă prezentăm mesajul postat de Victor Ponta, pe o rețea de socializare unde își exprimă o oarecare supărare :

”UPDATE pentru prietenii care au întrebat – i-am făcut o vizită domnului Călin Popescu Tăriceanu la birou și am avut o conversație interesantă.

Nu voi vota mâine noul Guvern. Nu cred că au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Cioloș este în regulă…

Nu am fost invitat la PSD ieri și nu o să comentez nimic din ce au făcut. Nu am fost invitat la bilanțul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Și nici nu mă duc neinvitat nicăieri.

Importat este însă că s-a vorbit de bine despre guvernare!

P.S. Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin!”

Dragnea i-a spus lui Ponta că : „Nu facem invitaţii ca la nuntă.”

   Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că a anunțat de câteva zile că va face o prezentare a guvernării Ponta, adăugând că nu era nevoie de invitații.Eu nu mă pot gândii cum aceste personaje, care și-au declarat public iubirea și prietenia, acum au ajuns să nu-și vorbească și mai rău de atât, cred că de fapt nu se suportă!

”Nu era nevoie de invitații. Nu facem invitații ca la nuntă”, a precizat Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat despre absența lui Victor Ponta de la acest eveniment.

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.