ÎN 2014 PROGRAMUL ,,VOLUNTAR ÎN CARPAŢI” VIZEAZĂ REFACEREA A PESTE 250 DE KM DE TRASEE MONTANE

0
202

Zilele de vară aduc cu ele noi acţiuni ale Asociaţiei Montane Carpaţi prin programul „Voluntar în Carpaţi”, program ce urmăreşte remarcarea, extinderea şi întreținerea infrastructurii montane sub viziunea „Bandă Roşie – Autostrada Carpaţilor”, adică refacerea traseului de creastă al Carpaților româneşti, din Maramureş până în Mehedinți.

dsx

În perioada 2008 – 2013 iniţiativele noastre s-au materializat în remarcarea a peste 500 km de trasee montane în munţii Făgăraşului, Lotrului, Leaota, Bucegi, Vrancei, Buzăului, Călimani, Iezer – Păpuşa; recondiţionarea de adăposturi montane (Călţun – munţii Făgăraşului, Diana – munţii Piatra Craiului); repararea de guri de izvoare (munţii Măcinului) şi recondiţionarea de podeţe (munţii Iezer – Păpuşa).

În 2014 programul „Voluntar în Carpaţi” vizează refacerea a peste 250 km de trasee în masivele Godeanu, Făgăraş, Iezer – Păpuşa, Ciucas, Vrancea, Lotru cu ajutorul a peste 250 de voluntari.

Colaborăm cu consiliile județene şi locale pe raza cărora se află masivele muntoase, serviciile publice Salvamont din zonă, cabanele direct interesate, precum şi alte entități care doresc să sprijine eforturile în acest domeniu.

Cei care doresc să se alăture acțiunilor „Voluntar În Carpaţi” o pot face în calitate de voluntari la acțiunile pe teren sau în calitate de colaboratori ai echipei de organizare, sponsori, parteneri (logistică, media, parteneri locali). Cei interesați pot primi mai multe informații dacă îşi manifestă intenţia la adresa  asociatie@carpati.org sau prin inscrierea in baza de date la http://asociatie.carpati.org/formular/voluntar-in-carpati/1/.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.