GORJ: DRUMUL DINTRE NOVACI ŞI RÂNCA ÎNCHIS CIRCULAŢIEI

1
317
FOTO: www.bzi.ro
FOTO: www.bzi.ro
FOTO: www.bzi.ro

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA anunță utilizatorii rețelei de drumuri naționale că începând cu ora 22:00 se închide circulaţia pe drumul național DN67C între km 16+000 — 34+800 între localitățile Novaci și Rânca din județul Gorj, din cauza vântului puternic și a zăpezii abundente viscolită de pe versanți.

Menționăm că până la această oră s-a organizat coborârea și urcarea turiștilor din/spre stațiune cu două formații de utilaje. În funcție de condițiile meteo deschiderea sectorului de drum se va face în cursul zilei de 25.01.2014.

Întrucât circulația se desfășoară în condiții de iarnă pe restul rețelei de drumuri naționale, CNADNR SA roagă participanții la trafic să respecte semnalele agenților de poliție rutieră în vederea prevenirii ambuteiajelor.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA recomandă participanților la trafic să evite zonele afectate de zăpadă și viscol. Dacă totuși nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanții la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condițiile de iarnă (anvelope de iarnă, lanțuri antiderapante, combustibil, pături, săculeț cu material antiderapant, alimente, apă, etc.).

untitled-2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.