EXPOZIŢIE FILATELICĂ ŞI NUMISMATICĂ DEDICATĂ ANIVERSĂRII A 95 DE ANI DE LA ÎNFIINŢAREA BRIGĂZII 81 MECANIZATĂ ,,GENERAL GRIGORE BĂLAN”

0
237
Foto; bistriteanul.ro
Foto; bistriteanul.ro
Foto; bistriteanul.ro

În data de 05.02.2014, la sediul Brigăzii 81 Mecanizată ,,General GRIGORE BĂLAN”, începând cu ora 14.00, va avea loc vernisajul expoziției filatelice și numismatice dedicate aniversării a 95 de ani de la înființarea Brigăzii 81 Mecanizată ,,General GRIGORE BĂLAN”.

Expoziția este organizată în colaborare cu Societatea Filatelică ,,Bistrițeana” coordonată de profesor Mircea CALU și lt.col.(rz) Lucian Mihai Valea. Sunt prezenți exponanți din județele Botoșani, Sibiu, Bacău și din localitățile Bârlad, Timișoara și Bistrița.

Expoziția constă în 84 de fețe de panou, aceste exponate prezentând aspecte din activitățile desfășurate de-a lungul timpului de către personalul care a servit sub Drapelul Tricolor, cât și activitățile desfășurate în cazărmile militare și pe terenurile de instrucție de-a lungul timpului și nu în ultimul rând, aspecte referitoare la literatură, cultură, viața satului și istoria poporului român.

Locotenent-colonel Florin APĂFĂIAN

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.