,,CROCODIULUL”, ,,JUPÂNUL”, ,,DICTATORUL”, REALES LA ŞEFIA PDL BISTRIŢA

0
236

Mulţi ştiţi că mi se spune ,,crocodilul”, ,,jupânul”, ,,dictatorul”

ioan-oltean

Cel mai longeviv parlamentar din Bistriţa-Năsăud, din 1990, Ioan Oltean a fost reales, ieri, în funcţia de lider al PDL Bistriţa-Năsăud, funcţie pe care o ocupă din 1992. Înainte de vot, Ioan Oltean, care nu a avut niciun contracandidat, a prezentat un raport al activităţii filialei în ultimul său mandat.

,,Cert este că suntem azi, prin prisma rezultatelor din 2012, una dintre cele mai puternice organizaţii PDL din ţară, pe locul patru la locale şi pe locul trei la parlamentare. Puteam obţine la alegerile locale şi parlamentare un scor mai bun, dacă unii primari nu ar fi dat dovadă de slăbiciuni omeneşti şi dacă nu ar fi fost şantajaţi în mod diabolic?, a spus Oltean, care a susţinut că în perioada 2008-2012 judeţul Bistriţa-Năsăud ,,a înflorit”.

,,Ce pot să vă spun din ce nu ştiţi? Mulţi ştiţi că mi se spune ‘crocodilul’, ‘jupânul’, ‘dictatorul’. Nu ştiu cât adevăr cuprind cuvintele respective. Vă asigur că sunt la fel ca şi dumneavoastră, cu o singură diferenţă: acum 20 de ani am fost ales să conduc acest partid, iar de atunci m-aţi tot reales. Dumneavoastră sunteţi de vină că m-aţi ales. Dacă mă veţi alege, tot dumneavoastră sunteţi de vină. Eu am o singură vină: că vreau să conduc acest partid, vreau să fiu cu dumneavostră. Aici e familia mea!”, a mai spus acesta.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.