CONSTANŢA: CAMPANIA NAŢIONALĂ UMANITARĂ ,,DĂRUIEŞTE BUCURIE”

0
260

centru

Asociaţia Naţională Cultural – Artistică “Total Dance Center” pregătește pe parcursul lunii iunie 2014 mai multe surprize special destinate copiilor din 6 centre de plasament ale județului Constanta. De pe 31 mai și până pe 28 iunie, cei mici vor fi implicați în mai multe activități culturale, artistice și educaționale.

Astfel, pe 31 mai, 120 de micuţi ai centrelor de plasament au sărbătorit Ziua Copilului între orele 15:30 – 19:00, la sediul Total Dance Center, din strada Călugăreni, nr. 22 (Constanța), unde s-au distrat și au dansat alături de prietenii TDC. Aceștia au avut parte de o petrecere interactivă de 3 ore și jumatate plină de jocuri, demonstrații de dans, surprize și muzică bună.

Acțiunea face parte din campania națională umanitară “Dăruiește bucurie”, organizată de TDC în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanţa. Scopul campaniei este de a strânge fonduri pentru 150 de copii ai centrelor de plasament Antonio, Delfinul, Micul Rotterdam, CPCRU (Aluniş), Ovidiu, Adăpostul de zi şi de noapte din Constanţa.

Vineri 6 iunie, în Clubul Doors va avea loc evenimentul “Kids 4 Kids of Rock”, începand cu ora 20.00. În cadrul acestuia  vor participa următoarele trupe: Fade Escape și Trupa 9 de la High School Music, M.O.D. și To Be Continued de la School of Music, Andrei Lucaci – Ementi Star Academy  (Mihai Trăistariu) și Ioana Meow, elevă la Colegiul National de Arte “Regina Maria” Constanta. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

“Suntem foarte bucuroși că am primit sprijinul tuturor pentru organizarea acestei campanii umanitare. Este un sentiment foarte plăcut, când vedem câtă bucurie le putem aduce acestor minunaţi copii. Timp de aproape o lună, vom avea foarte multe activităţi pentru ei, îi vom implica activ în orice acţiune şi îi vom adopta în familia noastră, Total Dance Center. Micuţii au nevoie de o şansă, au nevoie să-şi exprime talentul, iar noi asta dorim să facem: să le dăruim bucurie”, declară Corina Mădălina Tiron, vicepreședinte Asociaţia Naţională Cultural-Artistică “Total Dance Center”.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.