CONCURSURI DE SCHI ŞI SNOWBOARD ÎN RÂNCA

0
296

concurs snowboars si schi

Staţiunea montană Rânca va găzdui, în următoarea perioadă, mai multe competiţii de schi şi snowboard. Concursurile se vor desfăşura în fiecare weekend, startul fiind dat de Cupa Rotary. La ora actuală se schiază pe toate cele şase pârtii din staţiune.

Cupa Rotary dă startul competiţiilor se schi şi snowboard ce se organizează în staţiunea Rânca. În ciuda încălzirii vremii, stratul de zăpadă se menţine la aproximativ 50 de centimetri pe pârtiile din Rânca. Se speră ca stratul depus să nu fie afectat de creşterile de temperatură anunţate pentru perioada următoare şi să reziste cât mai bine, pe o perioadă cât mai îndelungată. Conducerea Salvamont Gorj confirmă că în următoare perioadă vor fi organizate şi deja obişnuitele competiţii sportive specifice sezonului. „Din acest weekend s-a dat startul concursurilor de schi şi snowboard în Rânca. Primul anunţat a fost cupa Rotary, existând premizele să se mai organizeze circa trei-patru concursuri până la finele sezonului”, a declarat Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj.

 

Pârtii pentru toate categoriile de schiori

 

Staţiunea montană Rânca este destinaţia perfectă pentru toţi cei care doresc să schieze, fie că sunt începători sau profesionişti. În staţiune sunt funcţionale şase pârtii, gradul de dificultate fiind diferit. Cea mai nouă pârtie se află la intrarea în staţiune şi se adresează începătorilor. „Se schiază pe toate cele şase pârtii din staţiune, inclusiv pe cea nouă, de la intrare în Rânca. Este o pârtie mai mică, de două-trei sute de metri, numai bună pentru copii şi începători”, confirmă Sabin Cornoiu, directorul Salvamont Gorj. În partea de nord a staţiunii, acolo unde funcţionează şi telescaunul, a fost amenajată o parcare şi există chiar şi un restaurant modern, astfel încât cei care urcă la munte doar pentru o zi au posibilitatea de a petrece câteva ore la munte fără griji, staţiunea oferind multiple posibilităţi de masă, cazare şi distracţie.

 

 Carmina WEBER

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.