CFR MARFĂ SOLICITĂ ANULAREA LICITAŢIEI CU COMPLEXUL ENERGETIC OLTENIA

0
274
Foto: curierul-iasi.ro
Foto: curierul-iasi.ro
Foto: curierul-iasi.ro

CFR Marfă a solicitat anularea licitaţiei organizate de Complexul Energetic Oltenia pentru transportul cărbunelui, unde a cerut 256 milioane lei pentru aceste servicii, cu 1 milion de lei peste oferta unei asocieri din care face parte Grup Feroviar Român, iar CNSC a suspendat procesul de achiziţie, informează puterea.ro

,,Admite cererea de suspendare a procedurii de atribuire, formulată de către Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfă, cu sediul în Bucureşti, Bdul Dinicu Golescu nr. 38, sector 1, în contradictoriu cu Societatea Complexul Energetic Oltenia, cu sediul în Târgu Jiu, str. Alexandru Ioan Cuza nr. 5, jud. Gorj. Dispune suspendarea procedurii de atribuire, până la soluţionarea pe fond a contestaţiei”, se arată în decizia Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor.

CFR Marfă şi Grup Feroviar Român, Unifertrans şi Servtrans Invest au depus joi trecută ofertele. Licitaţia fusese programtă iniţial în luna ianuarie, însă a fost amânată după ce omul de afaceri Gruia Stoica a fost reţinut de DNA pentru cumpărare de influenţă. Perioada contractuală era una de 3 ani, valoarea acestuia ridicându-se la peste 100 de milioane de euro. Acordul urma să intre în vigoare la 1 aprilie 2014.

După reţinmerea afceristului Gruia Stoica, Complexul Energetic Oltenia a anunţat că va prelungi durata contractului deja existent cu CFR Marfă.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.