CAMPANIE UMANITARĂ ORGANIZATĂ DE PENITENCIARUL BISTRIŢA

0
860

Asumându-și rolul de instituție aflată în serviciul comunității, Penitenciarul Bistrița a demarat o campanie umanitară în vederea ajutorării persoanelor aflate în dificultate.

În acest sens, de săptămâna trecută, s-au organizat acțiuni de colectare de produse și fonduri, destinate persoanelor găzduite în centrul de bătrâni din cadrul Mănăstirii de la Dobric, cât și copiilor de la Preventoriul TBC de Copii din localitatea Ilișua.

Astfel, lucrătorii Penitenciarului Bistrița au donat sume de bani, iar persoanele private de libertate și-au exprimat dorința de a dona o parte din rația de alimente (pâinea, precum și alimentele aferente micului dejun și cinei din data de 15 decembrie 2013).

Alimentele și sumele de bani colectate au fost transportate către locațiile menționate în cursul zilei de astăzi, de angajați ai penitenciarului.

Campania umanitară a fost inițiată pentru a accentua faptul că, necesitatea de a dărui celor în nevoie, exprimarea recunoștinței și generozitatea față de semenii aflați în situații dificile de viață, sunt aspecte care trebuie să caracterizeze orice persoană, indiferent de condiția și statutul social.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.