ARME DE FOC GĂSITE ÎN URMA UNOR PERCHZIŢII ÎN PRAHOVA

0
252

PERCHEZITII - RETINERI - TIMISOARA

În cursul acestei zile, polițiștii din Prahova efectuează 30 de percheziții, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală în domeniul achiziției și comercializării de materiale feroase și neferoase și spălare de bani, precum și la sediile unor societăți comerciale și puncte de lucru ale acestora.

În urma acestor percheziţii poliţiştii de la IPJ Prahova împreună cu luptătorii SIAS din IGPR au găsit două arme de foc și patru pistoale cu gaz, conform unor surse citate de Agerpres. Potrivit aceloraşi surse, poliţiştii verifică dacă armele ridicate sunt deţinute legal.

La data de 26 februarie a.c., polițiștii de investigare a fraudelor din cadrul I.P.J. Prahova, împreună cu polițiști de investigații criminale, poliție rutieră și ordine publică efectuează 30 de percheziții, la locuințele unor persoane bănuite de săvârsirea infractiunilor de evaziune fiscală în domeniul achizitiei si comercializării de materiale feroase si neferoase si spălare de bani, precum si la sediile unor societăti comerciale si puncte de lucru ale acestora. Prejudiciul estimat este de 5 milioane euro.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.