SCANDALUL FRATELUI PREŞEDINTELUI BĂSESCU POATE AJUNGE LA CE

0
414

Preşedintele Train Băsescu se află în aceste zile în Belgia  unde va participa la Summitul PPE si la Consiliul European si va reprezenta România în calitate de sef de stat.

Senatorul Liviu Marian Pop este de părere că etic şi moral, datorită scandalului în care este implicat fratele preşedintelui, la Consiliul European ar fi trebuit să participe cineva care să reprezinte cu mândrie valorile și obiectivele României, în persoana Premierului Victor Ponta.

Senatorul mai ridică şi problema dezbaterii în CE a implicări fratelui preşedintelui în acest scandal de corupţie şi cum priveşte acesta decizia Parlamentului care a a adoptat Declarația prin care solicită demisia lui. Orice răspuns dat de Traian Băsescu, crede Liviu Pop, ar discredita și ar decribiliza România pe plan internațional

,,La Consiliul European, printre alți șefi de state, președintele nostru poate fi întrebat de ce este aresatat fratele său și cum privește el toată această situație, dar mai ales de ce Parlamentul a adoptat Declarația prin care solicită demisia dumnealui.

Orice răspuns a lui Băsescu ar discredita și ar decribiliza România pe plan internațional și ar ruina orice eforturi ale actualei Guvernări prin care au construit un partener puternic în Europa.

Corect, etic și moral ar fi fost ca la Consiliul European să participe cineva care să reprezinte cu mândrie valorile și obiectivele României, în persoana Premierului Victor Ponta.

În schimb, ne reprezintă un clan implicat în cel mai mare scandal politic.

Să sperăm că subiectele care ar dăuna României nu vor fi atinse în cadrul acestei vizite și că intențiile lui Băsescu de a mușamaliza subiectul nu vor spulbera toate eforturile diplomatice de a face din România un partener european demn”, a declarat senatorul Liviu Pop.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.