MIHAI STURZU: NOUL PNL ESTE CONTINUATORUL OFICIAL AL POLITICILOR DE AUSTERITATE IMPUSE DE PPE

0
393

Preşedintele TSD, Mihai Sturzu a ţinut să precizeze prin intermediul unui comunicat de presă că ex PMP-istul Cristian Preda a recunoscut că noul PNL este continuatorul oficial al politicilor de austeritate impuse de popularii europeni, că programul lor economic înseamnă continuarea liniei de tăieri de salarii și creșteri de taxe.

[quote]

,,Cristian Preda a dat cărțile pe față! După ce a fost exclus în decembrie în mod rușinos din PMP pentru că a deranjat-o pe Elena Udrea, Preda încearcă să se definească acum drept un reper ideologic pentru PNL și spune că partidul a avut nevoie să fie preluat de PPE pentru a fi readus la o stare de normalitate și pentru a fi scos din starea de debusolare ideologică.

Iată, deci, că Preda recunoaște că noul PNL este continuatorul oficial al politicilor de austeritate impuse de popularii europeni, că programul lor economic înseamnă continuarea liniei de tăieri de salarii și creșteri de taxe.

Dacă privim în trecut, putem observa că europarlamentarul PPE a rămas fidel opiniilor sale despre austeritate, pe care în 2011 o vedea drept >>modernizare<<, prezentând măsurile luate de Traian Băsescu și Emil Boc de reducere a salariilor și pensiilor drept simple ‘tăieri de cheltuieli’. Această atitudine consecventă în cinism ne arată care este planul PNL și PPE pentru viitor: greul și sacrificiile economice să fie mutate în continuare pe umerii cetățenilor”, a precizat Sturzu.

[/quote]

 

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.