LA MULŢI ANI, EDUARD FELCIUC!

0
1304

Astăzi, 21 septembrie, este aniversarea bunului şi dragului meu prieten Eduard Felciuc, un om deosebit, onest, modest, integru, devotat unor principii de viaţă ce rar se mai întâlnesc la politicienii zilelor noastre. Până acum câteva zile, el a fost viceprimarul oraşului Simeria, funcţie din care a plecat cu demnitate, prin demisie, pentru că – ştim cu toţii – politica e…cu multe feţe.

eduard felciuc

Pentru Eduard Felciuc, binele comunităţii pe care o reprezenta era pus, de multe ori, înaintea propriului confort. Chiar el îmi mărturisea, recent, cu un regret lesne de-nţeles, că a sacrificat momente importante din evoluţia fiului său pentru a se dedica activităţilor profesionale.

eduard felciuc1

Obiectivele sale, fie ele politice sau administrative, au avut prioritate şi continuă să ocupe poziţii importante în viaţa lui; deşi, nu de voie, ci pentru că aşa a fost să fie, nu mai este viceprimarul oraşului Simeria, Felciuc va reuşi să-şi ajute semenii şi din poziţia de consilier local, sau de simplu om… Un om de mare valoare, un tată şi un soţ minunat. Acesta este Eduard Felciuc. Destul de matur pentru a discerne ce e bine şi ce e rău, dar suficient de tânăr pentru a avea forţa necesară „să mişte munţii din loc”. Felciuc mai are, cu siguranţă, multe de realizat şi faptele vor fi cele care vor ţine locul vorbelor. Inginer de profesie, el ştie că faptele contează, motiv pentru care nici nu-i place să fie lăudat şi să se vorbească despre el, chiar dacă ar fi multe de spus…

eduard felciuc 4

La mulţi ani, Eduard Felciuc! Să-ţi fie viaţa liniştită şi împlinită şi să ştii mereu să împleteşti liniştea personală cu succesul profesional!

Carmina Weber

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.