GABRIEL OPREA: PONTA, SINGURUL CANDIDAT PE CARE UNPR ÎL VA SUSŢINE PENTRU PREŞEDINŢIA ROMÂNIEI

0
469

Preşedintele UNPR şi Ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea a afirmat că Victor Ponta este singurul candidat pe care UNPR îl va susține pentru președinția României. Acesta a subliniat că România are nevoie de un preşedinte puternic, hotărât şi curajos, iar o posibilă candidatură din partea PSDistului Mircea Geoană nu va fi susţinută de partidul său întrucât UNPRiştii nu a crezut în forţa sa nici în 2009, lăsând să se înţeleagă că nici acum nu îl privesc pe Geoană cu alţi ochi. 

,,Victor Ponta, prim-ministru și președintele PSD, este singurul candidat pe care UNPR îl va susține pentru președinția României. (…)Uniunea Națională pentru Progresul României a lansat o campanie de strângere a un milion de semnături pentru candidatura premierului Victor Ponta la cea mai înaltă funcție în statul român. Până la acest moment, UNPR a obținut deja, la nivel național, sute de mii de semnături.(…)În ceea ce privește o posibilă candidatură a domnului Mircea Geoană, nu putem spune decât că noi nu am crezut nici în 2009 că domnia sa va reuși să câștige alegerile prezidențiale. România are nevoie de un președinte orientat spre viitor, un președinte puternic, hotărât, curajos. De aceea, credem cu tărie că Victor Ponta va fi președintele tuturor românilor”, a  declarat Gabriel Oprea.

untitled-2

1 COMENTARIU

  1. omul “bun la toate” in toate guvernarile posibile, generalul oprea gabriel mai bine l-ar sustine pe geoana, e omul capabil (care chiar daca a gresit in 2009) e mult mai competent decat incompetentul de victorasi!
    condusi de incomepetenti am fost si vom fi mereu!

  2. Tradatorul Oprea sa taca din gura, fuge dupa cascaval ca soarecele, asa a invatat el in aramata!
    Ce sa te astepti de la un guvern format din rubedenii, cumetrii si smenari!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.