CREZURILE PND: INTEGRITATE, COMPETENȚĂ, PERFORMAȚĂ ȘI SOLIDARITATE NAȚIONALĂ

0
284

Deputata Gabriela Anghel, membru fondator al Partidului Naţional Democrat – în curs de înfiinţare, a convocat şedinţa de constituire a Comitetului de Iniţiativă al PND Prahova, ieri 28.01.2015

Comitetul este format din 12 persoane, care au ca priorităţi organizarea la nivel judeţean a structurilor Partidului Naţional Democrat şi completarea listelor cu semnături de susţinere în scopul înscrierii.

Secretar executiv, responsabil de activitatea judeţeană, a fost ales domnul Daniel Voicu.

Partidul Naţional Democrat îşi doreşte să reprezinte o şansă reală pentru comunităţile locale prin promovarea de proiecte viabile pentru acestea, dar şi prin susţinerea oamenilor competenţi, muncitori şi serioşi, care au ceva de oferit comunităţilor lor.

Totodată, va reprezenta o rampă de lansare pentru tinerii valoroşi şi pentru toţi aceia care
şi-au dorit sau îşi doresc o carieră politică onestă, dar nu au avut posibilitatea de a se remarca în mediul politic din cauza nepotismului practicat în partidele consacrate.

În acest scop, Partidul Naţional Democrat şi-a propus ca principii fondatoare: integritatea, competenţa şi valoarea, proiectul, transparenţa, performanţa, responsabilitatea, respectul, solidaritatea naţională, competiţia şi pragmatismul. Toate acestea, împreună cu un Statut echilibrat şi democratic şi cu un sistem riguros de selecţie a candidaţilor, pot duce Partidul Naţional Democrat la un rezultat decent în 2016 şi pot face din PND alternativa reală pentru comunităţile locale.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.