Barna validat pentru un nou mandat

0
510

Dan Barna a fost validat pentru un nou mandat de Preşedinte USR, sâmbătă, 14 septembrie, la cel de-al cincilea Congres Naţional al partidului, care are loc la Timişoara. Dan Barna a fost validat cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate.

“Acest Congres este cel mai mare şi posibil cel mai important congres din istoria noastră de până acum ca partid. Dar cu siguranţă şi cel mai important pentru viitorul USR, care va ajunge la guvernare! Suntem singura speranţă reală din politica românească care încurajează românii să spere şi să meargă mai departe. Suntem aici, noi toţi, pentru că am reuşit să rezistăm. Pentru că avem cu toţii în interiorul nostru dorinţa de a salva România. Şi pentru asta trebuie să ducem USR la guvernare! Nu vă cer decât să fiţi alături de mine în continuare, pe acest nou drum al partidului nostru, drumul spre guvernare”, a declarat preşedintele USR Dan Barna.

La Congresul din Timişoara participă 800 de delegaţi şi observatori, alături de toţi candidaţii la funcţiile interne ale partidului. USR este consecvent şi îşi respectă procedurile interne transparente pentru alegerea candidaţilor la toate tipurile de alegeri.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.