Barna: România nu îşi mai permite să continue cu PSD nici un minut!

2
458

Dan Barna, candidatul alianţei USR-PLUS pentru alegerile prezidenţiale din acest an, a poposit şi în Gorj, în cadrul turneului-maraton de promovare din cadrul campaniei electorale. Ajuns la Târgu-Jiu, după un tur în Motru şi la CEO acesta a susţinut o conferinţă de presă în centrul municipiului.

“Am fost astăzi în vizită la Complexul Energetic Oltenia. Situația din Motru arată că România nu-și mai permite să aibă o guvernare PSD nici un minut.
România are nevoie de o schimbare profundă. Oamenii îmi spun pe stradă că este nevoie de o schimbare. Este nevoie de o schimbare importantă pentru România, de accea candidez la preşedinţia României!
CE Oltenia are mari dificultăți financiare din cauza proastei administrări și căpușelor politice care nu au făcut investiții în această companie. Contextul european nu este favorabil industriei miniere așa cum o știm noi astăzi din cauza angajamentelor pe care România și le-a luat în privința reducerilor emisiilor de carbon. CEO ar trebui să accelereze procesul de conversie pe gaze naturale ale vechilor capacități de producție pe bază de cărbune pentru a-și păstra contribuția în sistemul energetic. De asemenea, e nevoie de viziune pentru a ne adapta la noile realități: investițiile în noi capacități pe bază de energie regenerabilă, dacă acestea sunt eficiente economic;
Fără investiții la CEO vom ajunge să închidem carierele de cărbune, să lăsăm oamenii pe drumuri dar să folosim aceleași capacități de producție despre care se spune că sunt poluante. Pe de altă parte acestea nu mai sunt eficiente și am ajuns să folosim cărbune din import. Practic, în loc să investim în tranziția energetică a României, investim în tranziția energetică a altor state.
Soluția reală este eliminarea companiilor căpușă care secătuiesc această companie. În momentul de față România are o alternativă, USR PLUS. Candidatura mea la Președinția României este garanția că nu vom mai avea sinecuri la guvernare și vom duce țara noastră în direcția dezvoltării”, a declarat candidatul USR-PLUS, Dan Barna.

 

untitled-2

2 COMENTARII

  1. Valeriu si de unde stii tu ca mint?
    i-ai vazut la treaba? au avut sansa sa faca ceva? dinozaurii din PSD si PNL le-au dat dreptul sa faca ceva? la fel si alegatorii…
    Daca chiar crezi ca votand ce ai votat 30 de ani lucrurile se schimba te inseli amice!
    Eu cred ca cel mai simplu este sa ii lasam si pe altii sa ne arate daca pot face ceva sau nu. Votam, dupa, peste 4 ani daca nu au fost in stare votam iarasi. Va place sa va complaceti in aceiasi mizerie fara a da sansa si altcuiva pentru “ca fura”. Dar daca nu fura?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.