ALDE partidul lui Tăriceanu în opoziție!

0
931

Călin Popescu-Tăriceanu atac fără precedent la adresa binomului SRI-DNA

 

    Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, co-președinte al ALDE, avertizeaza că, în cazul în care Cabinetul Cioloș va primi, marți, votul de încredere al Parlamentului, și l-a primit :  “democrația reprezentativă va fi destituită”. Astfel explica motivul pentru care parlamentarii formațiunii sale nu vor vota în favoarea învestirii noului Guvern.Așadar din data de 17 noiembrie, ALDE este în opoziție de fapt este cam singurul partid de opoziție.

Într-un discurs foarte apăsat și destul de tăios pe care la avut de la tribuna Parlamentului României, co-președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a lansat un atac fără precedent la adresa așa numitului BINOM SRI-DNA.

Constat că PSD rămâne la Putere, iar PNL își manifestă intenția de a fi critic la adresa guvernării, deci să rămână în Opoziție. Deci nu s-a schimbat nimic. Vă bucurați de aprecierea mea pentru modul în care v-ați îndeplinit obligațiile la București și la Bruxelles. Dar trebuie să știți că persoana dumneavoastră este parte a unui plan elaborat acum un an care și-a propus să înlăture un guvern instalat democratic. Acest plan urmărește anihiliarea justiției și a statului de drept. În România sub pretextul combaterii corupției s-a constituit un cartel instituțional neconstituțional: SRI-DNA. În România, contrar legii, serviciile secrete și-au infiltrat agenți acoperiți în justiție și în politică. În România, prezumția de nevinovăție este anulată de DNA care creează o presiune publică inacceptabilă asupra judecătorilor. DNA anchetează oportunitatea deciziilor politice”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, în plenul Parlamentului.

Iulian Ionescu

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.