”Viitor de aur țara noastră are”

0
273

”Viitor de aur ţara noastră are”

de Dorel Lazăr

Mulți compatrioți și-au dorit sau își doresc o polarizarea a spectrului politic românesc. Spun dumnealor ca o creștere a pragului electoral ar fi soluția cea mai bună pentru polarizarea respectivă. Corect” Le dau dreptate, numai că până să se ajungă acolo societatea românească a fost mai rapidă și s-a polarizat, la această oră fiind împărțită în două tabere aproape contradictorii.
În prima tabără sunt cei pe care, în majoritatea lor, românii de rând i-au etichetat ca fiind golani, mârlani, bandiți, ”umflați”. Aceștia sunt asimilați cu cei care în ultimii 20 de ani au ”pus osul” la distrugerea României ”paradisiace” jefuind-o de tot ce-i dăduse Dumnezeu și munca istovită și înfometată a 23 de milioane de suflete.
Cealaltă tabără este formată dim marea masă a românilor de rând. Ea este cea a: necăjiților, umiliților, mințiților, fraieriților, manipulaților, a flămânzilor, sau a „proștilor și tâmpiților”, așa cum sunt catalogați de cei din prima tabără.
Primii, golanii și briganzii lor nu au timp să se plece asupra dorințelor și nevoilor celor din tabăra necăjiților. Sunt prea prinși în „jocuri politice” și nu „le arde” de cei mulți, ei fiind ocupați de extremele urgențe ale supraviețuiri politice și prosperării economice. Ei sunt întotdeauna grăbiți și au timp, pentru necăjiți, doar atunci când doresc obținerea votului acestora.
Crunta realitate este faptul că în capitalismul ultimilor ani totul se rezumă la alternativa primordială: a supraviețui versus a crăpa.
Primii supraviețuiesc „bine merci” căci ajutați fiind de o anumită presă, din păcate majoritară, formată din șacali și obedienți, reușesc să manipuleze populația și nu numai. Populația este îndobitocită repetându-i-se aprtoape obsedant mesajul care le convine și ceea ce este mai grav este împinsă voit spre neștiință lasănd educația și prosperitatea cetățeanului pe ultimele locuri în interesele lor și ale guvernelor care le formează.
Se vede clar că declinul social-economic, politic şi de orice fel, al României însoţeşte, de fapt, doar cu un pas în urmă, declinul moral-spiritual al ţării.
Cu cât se „produc” mai mulţi tineri dezmăţaţi şi „fără Dumnezeu” și lipsiti de cea mai elementară morală, cu atât golanii şi mârlanii obraznici sunt mai siguri de „tirania democratică a majorităţii ignorante”, o turmă de instinctuali flămânzi, rezultanți ai educației primite în școlile românești, educație completată de imoralitatea și urletele tâmpitoare, garnisite cu droguri în discotecile românești actuale.
Se vede de la o poștă că în şcolile României de azi sunt pregătite, din păcate, cele mai perfecte batalioane de idioţi buni de vot complice la tirania la care făceam adineaori referire
Școala de azi nu mai e deloc şcoala „din cărţile copilăriei”, ci una în care se cultivă instinctul exacerbat, care manipulați fiind se înrolează în „politica” distructivă a golanilor și mârlanilor. Nu cred că mă puteți contrazice atât timp cât puteți vedea, tot mai des, echipe de elevi lipind afişe electorale, pentru ca „să se pună bine” cu cutare sau cutare „prof” sau director de şcoală care face parte din ceata (partidul) golanilor, mârlanilor și care fie sunt manipulați, fie sunt şantajați cu nota.
Deși este un lucru anormal și imoral acest lucru se poate vedea, din păcate, în tot mai multe școli românești.
De ce toate acestea? Deoarece pentru cei din prima categorie, adică pentru golani, mârlani, bandiți, ”umflați” morala este ceva străin, iar manipularea și șantajul pot fi mai ușor făcute atunci când din școli iasă acele batalioane de idioți. Astăzi nu mai este școala de altădată. Astăzi în școli se învață sau se dezvoltă nerușinarea, instinctele animalice, iar statul sau presa aservita golanilor și mârlanilor „ocrotesc” acest lucru prin toate mijloacele împingând aceasta „ocrotire” până la ostracizarea, sau linșarea puținilor dascăli care mai cred și apără, disperați și cum pot ce a mai rămas din morală… ”Viitor de aur țara noastră are”.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.