Deputatul cu iz de ,,cioban frumos” ce pare că scuipă cuvintele

0
280

Deputatul cu iz de ,,cioban frumos” ce pare că scuipă cuvintele

 

de Alexandru PREDA

     Nu știu cum îl vedeți voi sau ce impresie aveți, însă ori de câte ori îl văd pe Ioan Oltean la televizor am impresia că un ,,cioban frumos” de la stânele din Parâng s-a catapultat în clădirea Parlamentului și are cuvântul…

   Omul ăsta, are pe lângă studiile sale de pe bucățile de carton (Facultatea de Drept) și experiență pedagogică, dar pare mai mult un om al satelor românești arhaice ce se reazămă de toiag atunci când vorbește cu tine… și totodată pare să aibă apucături de meltean cu acte-n regulă! (asta așa, ca un bonus în C.V.)

   Nu știu dacă să-l ascult pe el sau să-l privesc pe  „Războinicul Luminii”, cel care pare că zi de zi consumă toată bătura energizantă a fotbaliștilor. Daaa… Gigi, cel puțin pare să aibă haz și șarm în banii lui… însă Ioan Oltean te „lovește” cu toiagul exact în creștetul capului ori de câte ori își face apariția și deschide gura. Faptul că este un personaj marcant în PDL, are ocazia să fie cocoloșit de cei din (sub)ordinea sa, asta așa, pentru a-și încărca bateriile pentru rolul său de adevărat clovn între… bufoni ( vă rog, să-l primiţi din când în când cu aplauze și urale).

   Pe Ioan Oltean nu îl vâd în Parlamentul României, cum nu îi văd nici pe alţii, deși se pare că învățătorul și politicianul din Vale Ungurașului, județul Cluj a avut o prezență constantă făcând Parlamentul „stâna” sa cu zeci de oi de-a lungul diverselor perioade politice. ,,DA”, pe Ioan Oltean îl văd cu toiagul în mână, îl văd înconjurat de cornute și câini, îl vad cu cojocul de lână târându-și cizmele prin mocirlă așa cum PDL lui de suflet a târât visele și speranțele românilor… Pe Ioan Oltean… ei bine, sper că peste 4 ani fundul lui și al altora care îi seamănă nu o să mai stea pe un scaun îmbrăcat în piele de Cordoba a cărui valoare sare de 3.000 de Euro… scaun pe care noi toți îl plătim! (acum la suprapreț pentru că și Parlamentul pare supraaglomerat de câteva zile încoace).

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.