VICTOR PONTA NU MAI ARE DOMICILIUL ÎN JUDEŢUL GORJ

0
472

După aproape zece ani(10) Premierul României, Victor Ponta nu mai are domiciliul în județul Gorj.Din ultima declarație de avere,  reiese faptul că Deputatul de Gorj, Victor Ponta și-a donat casa din localitatea Baia de Fier (com. Baia de Fier), Judeţul Gorj, România.Mai mult decât atât, din aceeași declarație, reiese faptul că domiciliul actual este în București.

Declaratie-de-avere-2015

Victor Ponta este deputat de Gorj din 2004

Victor Ponta a devenit deputat în 2004, candidând pentru prima dată pentru un loc în Parlamentul României în județul Gorj.De atunci au trecut peste 10 ani, fiind la al 3-lea mandat de deputat în circumscripţia electorală nr.20 Gorj, colegiul uninominal nr.6.

Din 2014, Victor Ponta nu mai are locuință în Gorj

Conform declarațiilor de avere, în decembrie 2014, Premierul României, Victor Ponta a renunțat la casa pe care o avea în localitatea Baia de Fier, Județul Gorj.Existând un contract de donație aferent declarației de avere.

Declaratie-2015-bis

Victor Ponta nu mai are domiciliul în Gorj

După aproape zece ani(10) Premierul României, Victor Ponta nu mai are domiciliul în județul Gorj.Pe lângă faptul că a renunțat la casa pe care o avea în localitatea Baia de Fier (com. Baia de Fier), Judeţul Gorj, donând-o, a mai apărut un lucru interesant și anume că apare un alt domiciliu.Conform declarației de avere, Victor Ponta apare ca având domiciliul în București.

Ponta-adresa1

Declaratie-de-avere-2015

Adresa trecută pe site-ul Camerei Deputaților pe care, probabil o va modifica. Noua adresă trecută în ultima declarație de venituri și interese.

Victor Ponta nu v-a mai candida în Gorj

Analizând toate datele și evenimentele din ultimele luni este foarte ușor de dedus faptul că Victor Ponta, după peste zece ani(10) de când își desfășoară activitatea politică în județul Gorj nu v-a mai candida pe listele PSD din acest județ.

Cireașa de pe tort este dată de ultima declarație de avere publicată unde pe lângă faptul ca și-a donat casa din localitatea Baia de Fier, a renunțat și la domiciliul pe care-l avea la aceeași adresă.

Problemele au apărut o dată cu pierderea alegerilor prezidențiale, Ponta fiind foarte dezamăgit de scorul pe care l-a luat în județul Gorj, de fapt de scorul mare pe care l-a obținut contracandidatul Klaus Iohannis.Mai mult decât atât, ultimele evenimente, mitinguri ale minerilor din bazinul carbonifer Gorj, disponibilizările de la Complexul Energetic Oltenia și răceala între conducerea PSD Gorj și Victor Ponta a dus inevitabil la aceste decizii.

Conform prevederilor legale cu privire la alegerile parlamentare, candidatul trebuie să aibă domiciliul sau reședința în județul unde candidează cu cel puțin șase luni înainte de alegeri.

În acest moment Premierul nu mai figurează ca având domiciliul în Gorj și se pare că nici nu v-a mai intenționa să candideze în zonă.

Sursa: www.ecopolitic.ro

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.