VEZI CINE ESTE ROBERT FILIP, NOUL VICE AL CJ GORJ

0
1531

Robert Filip este un prosper om de afaceri gorjean, ex-ziarist, cel mai tânăr consilier judeţean şi de vineri vice-preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Fiul primarului liberal din Rovinari a înţeles, încă de la vârsta majoratului, ce înseamnă să fii businessman. Lansându-se în afaceri, tânărul antreprenor a reuşit să strângă în decursul a nici un deceniu o avere fabuloasă.

La doar 26 de ani, în 2012 devine Consilier Judeţean din postura de vice-preşedinte al Partidului Poporului Dan Diaconescu filiala Gorj.  S-a luptat, cel mai probabil, tot din vorbe, asemenea lui Dan Diaconescu cu ,,ciocoii” PSD-işti din ,,fieful” lui Victor Ponta de la Gorj. ,,S-a luptat” aproape doi ani de zile după care a dat-o la pace cu aceştia pentru a fi ,,uns” şi a împărţi fotoliul de vice al CJ alături de Ciprian Florescu, celălalt vice, dar de culoare roşie.

În prealabil însă, Robert Dorin Filip sau organizaţia din care face parte nu a bătut palma cu ,,ciocoii” PSD-işti. În urmă cu circa două săptămâni PPDD Gorj alesese un alt traseu formând o ,,alianţă” cu PNL şi PDL pentru o nouă majoritate, bazată pe 18 voturi (20 de voturi acum cu alianţa formată din PSD şi PPDD). S-a lăsat cu scandal monstru atunci, preşedintele CJ, Ion Călinoiu, ,,roşu” de mânie a apostrofat în stânga şi dreapta. La vremea respectivă un alt membru PPDD a fost ales vicepreședinte al CJ Gorj, ședința fiind considerată însă nelegală de către secretarul instituției. În urma acelei şedinţe conducerea PPDD Gorj a fost dizolvată, iar preşedinta organizaţiei judeţene, Niculina Mocioi a demisionat alegând un alt drum ca independentă.

,,Hai sa vorbim despre bani, cum se fac ei, cat de greu se fac si cine-i face”

Să revenim la Robert Dorin Filip şi la ascensiunea sa fulminantă în afaceri. Deţine 28.322 de mp de fâneţe în Târgu-Jiu şi alţi 9.233 de mp de păşune în comuna Dăneşti. În 2006 şi 2007 a cumpărat în Rovinari două apartamente cu o suprafaţă totală de 84,73 mp. Tot în Rovinari a mai achiziţionat în 2008 un spaţiu de 10,60 mp într-un imobil. În acelaşi an 2008 acesta a mai achiziţionat 100,93 mp de spaţii comerciale în oraşul păstorit de tatăl său, Dorin Filip.

Averea sa nu se opreşte însă aici. Potrivit celor de la Gorjexclusiv, Filip Dorin mai deţine bijuterii şi ceasuri în valoare totală de 49.000 de euro. Totodată este acţionar la două societăţi, la SC Solariatumb SRL şi la SC Tele 3 Media SRL, la fiecare dintre cele două societăţi deţinând câte 45% din titluri. Acesta mai are şi un credit contractat la BRD, dar potrivit declaraţiei sale de avere, nu se ştie când a fost contractat sau când va fi scandent. Mai obţine remuneraţie şi din închirierea spaţilor comerciale pe care le deţine, dar şi din postura de angajat la una din firmele familiei.

În linii mari aceasta este avere businessman-ului votat vineri vice-preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Robert Filip nu este ,,ciocoi”, pentru că altfel nu s-ar afla în PPDD. Robert Filip este un om de afaceri ,,de curte nouă”, un ,,liberalist” pentru că a pornit de jos în afaceri şi a ajuns ,,bazat”. Robert Filip şi PPDD-ul sunt cei care ,,le dădeau palme” ,,ciocoilor” (fie şi din vorbe) pentru ca azi să bată palma cu ei.

Asta-i România! Hai, să continuăm distracţia!

Alexandru PREDA

untitled-2

1 COMENTARIU

  1. Inca un copil de bani gata ajuns sa se joace cu destinele oamenilor!!!!!!!!!
    De unde are baietasul asta atatea terenuri si imobile nu imi pot explica.

    Cel mai frumos e ca baiatul lui tata e in “opozitie”, dar ale dracu, afaceri merg asa de bine cand partile sau familia sunt in opozitie politica

  2. poate ne spune si noua astora muritorii de rand reteta succesului sau in afaceri! chit ca am 34 de ani daca as afla-o mai ca m-as sacrifica sa o incerc si eu… cine stie la 45 poate n-as mai sta in judetul asta, m-ati gasi pe o insula pustie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.