Primarul din Logrești investește bani grei în rețeaua de apă și canal a comunei

0
347

Primarul comunei Logrești, Ion Băluță are mai multe proiecte ,,mărunte” în desfășurare sau care urmează să fie realizate, dar și un proiect pentru apă și canalizare început de anul trecut.

Apă și canal pe 11 km

Edilul se laudă că are un proiect ,,gigant” de 90 de miliarde de lei vechi pentru a intruduce apă și canalizare în comuna Logrești, pe o distanță de 11 kilometri. ,,Avem în derulare de anul trecut un proiect mare de aprximativ 90 de miliarde de lei vechi. Proiectul, introducerea rețele de apă și canalizare pe o lungime de 11 km”, a declarat Băluță.

În toamna anului următor acesta a mai precizat că urmează să se apuce de o extindere a unei alte rețele de apă potabilă în localitatea pe care o administreză. Proiectul care inițial fusese respins a primit girul autorităților și urmează să fie finanțat.

Lucrări ,,mărunte”, la Logrești

Ion Băluță, a declarat că la fel ca în fiecare an se ocupă de lucrări ,,mărunte”, de la igienizarea școlilor, curățenia în comună și până la pietruirea și peticirea de drumuri.

Pe data de 12 a acestei luni, edilul a spus că se va apuca de lucrările de asfaltare a unui drum de 5 kilometri și că în perioada următoare va începe lucrările de amenajare a unei săli de festivități. Necesitatea acestei săli a fost ,,aprobată” de toți locuitorii comnei, dar și de acualii consilieri locali care în trecut respinseseră propunerea edilului.

ALEXANDRU PREDA

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.