PRIMĂRIA TÂRGU-JIU A ORGANIZAT O PETRECERE DE ZILE MARI LA NUNTA DE AUR

0
521

nunta de aur1

Peste o sută de vârstnici au participat, joi, la un eveniment emoţionat, care cu siguranţă le marchează viaţa: Nunta de Aur. Primăria Municipiului Târgu-Jiu a organizat o petrecere de vis pentru cele 70 de cupluri care au sărbătorit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

De zece ani, la Târgu-Jiu, în preajba Dragobetelui se sărbătoreşte Nunta de Aur. Din 2004 până în prezent, peste 950 de cupluri au participat la eveniment, naş de aur fiindu-le nimeni altul decât edilul Florin Cârciumaru. „Făcând un total, din 2004 până astăzi, împreună am participat la sărbătorirea a peste 950 de cupluri. Ne bucurăm că prin ceea ce facem şi ceea ce am făcut aducem o bucurie pentru cei sărbătoriţi”, e mărturisit Cârciumaru.

Nunta de Aur 2014, un eveniment de vis

Cele 70 de cupluri care au participat la ediţia din acest an a Nunţii de Aur au savurat din plin evenimentul. La biserică au făcut şi primele declaraţii, unii dintre ei reuşind să-şi mascheze emoţiile şi dezvăluindu-le tinerilor câteva din secretele unui mariaj îndelungat. „Viaţa este frumoasă şi cu bune şi cu rele. Pe noi, ne-a ţinut împreună respectul şi înţelegerea. Avem şi copii, 5 copii avem şi 7 nepoţi. Ne bucurăm că suntem aici şi îi mulţumim domnului primar că ne face acest eveniment”, a declarat unul dintre participanţi. După slujba religioasă, oficiată la Biserica Sfinţii Apostoli, vârstnicilor li s-a oferit şi o masă festivă, conform tradiţiei de nuntă, la restaurantul de pe Insuliţă. În prezenţa organizatorilor, cuplurilor, li s-a servit preparate gustoase, muzică de calitate şi multă voie bună. Atmosfera de petrecere a fost asigurată de Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu, iar mirii de aur au încins hora alături de naşul lor, primarul Florin Cârciumaru.

C.W.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.