PREFECTU’ DE GORJ A BĂGAT ŞEFII DE DECONCENTRATE ÎN ŞEDINŢĂ

0
274

Claudiu Teodorescu prefectul judetului Gorj GDM

Prefectul județului Gorj, Ion- Claudiu Teodorescu, s-a întâlnit cu reprezentanții instituțiilor deconcentrate pentru a stabili ultimele detalii privind măsurile necesare asigurării ordinii și liniștii publice în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor de iarnă.

Au fost puse în discuție atât măsurile care vor fi luate de Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj și Inspectoratul Județean de Jandarmi, cât și de instituțiile deconcentrate care efectuează controale în unitățile de alimentație publică.

Toate instituțiile au prezentat planul de acțiuni ce vor fi întreprinse în județ pentru protejarea sănătății și siguranței cetățenilor în perioada sărbătorilor de iarnă.

Prefectul a solicitat conducerilor instituțiilor deconcentrate să se axeze în special pe acțiuni de prevenție iar acolo unde nu se respectă prevederile legale să se dispună măsuri in consecință.

A solicitat îndeosebi intensificarea acțiunilor de verificare în zonele turistice, cu precădere la unitățile din zona Rânca.

Pentru a evita situații neplăcute, Prefectul a cerut tuturor reprezentanților instituțiilor deconcentrate să facă o analiză a zonelor cu vulnerabilități, acolo unde în anii trecuți au fost probleme, astfel încât anul acesta să se acorde o atenție deosebită.

La finalul întâlnirii, reprezentanții Instituției Prefectului-județul Gorj și ai Consiliului Județean Gorj au solicitat ca toate acțiunile de prevenție, verificare și control să fie efectuate cu maximă integritate de către toți reprezentanții instituțiilor publice angrenați în aceste activități.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.