,,POT FACE CURĂŢENIE DE HOŢI ŞI CRIMINALI”. DECLARAŢIA LUI TROACĂ PARE SĂ SE CONFIRME!

0
235

troaca miahi2Mihai Troacă declara pentru GDM în urmă cu aproape 5 cinci luni că va face curăţenie de hoţi şi criminali în comuna pe care o administrază şi că va face şi pe ,,justiţiarul” dacă chiar este nevoie.

Declaraţiile lui Troacă se confirmă

Liniştea de pe ,,Câmpia Soarelui” de la Padeş a fost zdruncinată vineri de acuzaţiile aduse de Mihai Troacă, unui consilier local care are şi câteva afaceri în satele arondate.  Astfel, primaru’ ,,sare” la gâtul lui Ion Ţuhaşu, consilier local de 16 ani şi îl acuză că şi-a construit în centrul comunei o clădire ilegal, dar şi că în ultimii 10 ani acesta nu şi-ar fi plătit impozitul la primărie. Consilierul se apără şi spune că pur şi simplu a uitat de autorizaţia de construcţie.

Troacă îl mai acuză pe Ţuhaşu că ar fi făcut mai multe lucrări la o unitate de învăţământ care au o valoare mult prea mare. Doar grupurile sanitare de la acea şcoală au costat în jur de 2-3 miliarde de lei vechi.

,,Lucrările la cămin au costat 6 miliarde (n.r.- lei vechi). O să fac expertiză la cămin şi au făcut wc-uri cu  2+3 miliarde de lei vechi. Bătaie de joc!  Au furat în ultimul hal… au furat de domeniul fantasticului. O să demostrez pentru că am arhiva la primărie cât a furat acest domn, cu Nicolescu Viorel (n.r.- fostul primar al comunei Padeş). Legea o să-şi spună cuvântul!”, a declarat Mihai Troacă pentru Radio Târgu-Jiu.

untitled-2

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.